Μ.Μαρούλη 2 & Τριανταλίδου 22 Ρέθυμνο ~ 28310 29179

poster

Το οφθαλμολογικό ιατρείο δημιουργήθηκε στο Ρέθυμνο από τον χειρουργό οφθαλμίατρο Αντώνιο Γ. Μπαγκάκη το 1995.

Η φιλοσοφία του ιατρού είναι να προσφέρει τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες με συνέπεια, εξειδίκευση, συνεχή μετεκπαίδευση αλλά και φροντίδα για κάθε ασθενή και περίπτωση ξεχωριστά.

Στο ιατρείο μας δίνεται η δέουσα προσοχή σε κάθε ασθενή προσωπικά και ανθρώπινα με απώτερο σκοπό την βέλτιστη ποιότητα της πολύτιμης όρασης μας και της ζωής μας.

Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα για την διάγνωση και την παρακολούθηση παθήσεων ωχράς κηλίδος, γλαυκώματος κτλ.

Εξετάζουμε βρέφη, νήπια και παιδιά διαπιστώνοντας διαθλαστικές ή άλλες διαταραχές.

Παράλληλα πραγματοποιούνται επεμβάσεις βλεφαροπλαστικής, καταρράκτου, πτερυγίου κλπ. με τις πιο σύγχρονες οφθαλμολογικές μεθόδους.

Στην Ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για την εξέλιξη στον τομέα της οφθαλμολογίας και την σύγχρονη αντιμετώπιση των περισσότερων οφθαλμολογικών παθήσεων. Το βιογραφικό του ιατρού είναι στην διάθεσή σας καθώς και πληροφορίες για το ιατρείο.

Επικοινωνήστε με τον Δρ. Μπαγκάκη για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά στην υγεία των ματιών σας. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας!

Βλεφαροπλαστική

ατραυματική επεμβατική των βλεφάρων

youtube player 03Έχουμε εξειδικευθεί στην ατραυματική επεμβατική των βλεφάρων αφαιρόντας ρυτίδες, ογκίδια επιπολής επιφανειακά, ξενθελάσματα κλπ ανάιμακτα, δηλαδή ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ, ενέσεις και ραψίματα.
Χρησιμοποιούμε την τεχνική PLEXR, όπου δημιουργείτε ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο και μετατρέπεται η επιφανειακή στιβάδα των κυττάρων σε ΠΛΑΣΜΑ.
Το αποτέλεσμα είναι η αφαίρεση ρυτίδων, ογκιδίων κλπ ενώ οι ελαστικές ίνες παχαίνουν και κονταίνουν, αναίμακτα και ατραυματικά.

Επικοινωνία

Μ.Μαρούλη 2 & Τριανταλίδου 22
(έναντι Νοσοκομείου Ρεθύμνου)

Ρέθυμνο, Κρήτη, 74100, Ελλάδα

Τηλέφωνο: (30) 28310 29179
Κινητό: (30) 69483 61574
Email: bagakis.ant@gmail.com

Τοποθεσία Ιατρείου

map static 240px